NAZZA

INTERIOR DESIGN IDEAS

Leroy Merlin a decis sa inchida temporar toate magazinele din Romania
Leroy Merlin a decis sa inchida temporar toate magazinele din Romania ca urmare a Odonantei Militare transmise in acest weekend. Vor fi inchise atat magazinele aflate in centrele comerciale, cat si celelalte magazine incepand de Luni 23 Martie 2020. Decizia vine ca o masura de preventie si siguranta impotriva raspandirii virusului COVID-19.
In comunicatul de presa eliberat la data de 22 Martie, Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin declara:
Suntem o companie umană, responsabilă și ne asumăm acest rol. Din respect pentru colaboratorii noștri am decis să închidem temporar toate magazinele. Deși Ordonanța militară restricționează doar centrele comerciale, este datoria noastră morală să ne protejăm angajații și clienții care ne trec pragul. Rămânem în continuare la dispoziția clienților prin serviciile noastre Rezervă&Ridică și Comerțul Online și ne vom focusa pe listarea a cât mai multor produse în cadrul site-ului.”
Ce servicii raman la dispozitia noastra?

Daca aveti totusi proiecte de care v-ati apucat sau pe care vreti sa le puneti in practica in perioada in care #stamacasa, avem si vesti bune 😉

Produsele preferate pot fi in continuare comandate online pe: https://www.leroymerlin.ro/.

 

De asemenea ramane functional si serviciul de Rezerva&Ridica. Acesta este un serviciu gratuit disponibil in Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Oradea, Suceava si Timisoara.

Mai multe detalii despre cum functioneaza acest serviciu gasiti aici: https://www.leroymerlin.ro/rezerva-ridica.


LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și aproape 88.000 de colaboratori. Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”. În România funcționează 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.